Etiketter

onsdag den 14. september 2011

Igår var jeg til en fantistisk Gudstjeneste, der udlade teksten omkring kvinden er et svagere kar end manden. Det bliv en ganske tankevækkende Gudstjeneste. Manden er vist som et mere hårdt/rådt kar, som kan tåle mere, og kan mere, mens kvinden er poselæn, og har derfor andre egenskaber. Ikke at hun er mindre/mere værd, men at vi har 2 forskellige funktioner, og det er jo meget rigtigt. Rent teknisk er det vist billigere at tage toget derned, også har man 5 dage gratis med 5, i hele EU... hm... Det er hvis man IKKE skal have plads billet som man skal nogen gange jo.

Begyndt at søge et job og plænlægge bryllupsrejse :-) Tror faktisk det er billigst at flyve med sas.. (nægter at flyve med shit air), har har prima erfaringer med sas, dog bedre med Duth air, dog er atlandic air langt det bedste :-) men må vente til vi skal til Island, og ud og kigge på vulkaner og bade i varme kilder og se nøgne får og smuk smuk natur. :-)

I noget bibelstudie faldt jeg over denne side http://maranathalife.com/teach-ot/jesus-ot.htm
som er ganske tankevækkende... :-) Viste det godt, men ja..
+ http://www.answersingenesis.org/get-answers


Parkeringsbøder a private selvskaber burde forbydes.. Ikke nok med at vi giver 180% for en bil, man skal også flåes hvis den skal holde et off. sted.. hvad sker der lige for det...? Og jeg har ikke engang kørekort!

Ingen kommentarer: